Wednesday, 25 May 2011

Gila tp happy :)

salam berbahagia dan salam sejahtera.

kali ini aku malas nak buat karangan panjang-panjang. just aku nak masukkan gambar aku yang gila-gila bersama rakan aku tadi kat kelas. HAHA. ni sebab lecturer aku lambat sangat masuk kelas tadi. okay, aku tak comel nak tayang-tayang muka. tapi aku takde idea nak buat puitis untuk entry kali ini. :)





cubit kuat-kuat lg pipi aku kan.
sumpah kelakar. bulat gilaa ! HAHA

persan tak kat pipi aku ada jerawat besar punya. aku tak tahu pagi tadi aku bangun-bangun je dah sakit pipi aku. rimas aku. jerawat gatal aku semalam la ni. HAHA :)
Meh Tinggalkan Comment Korang

No comments: