Saturday, 30 July 2011

POSE ^;;^

bersawang gila. tu la bila orang ada blog sibuk nak ada jugak. hihi. lama kot tak update blog, sibuk nak baca blog orang je. blog sendiri taknak plak duk update. ada la jugak yang tanye bila nak dok update blog. haha. siap ada yang kata baca blog aku ni bole sampai sendu-sendu nak nangis. tangkap feel sangat tuu.biasa la orang yang busy macam aku. banyak sangat income nak masuk. aku tak hot macam orang lain dok nak follower menjenguk cerita aku.

okay, finally aku nak cerita aku da g****.
haha. tak boleh bla. memang nampak kot kenaikan berat badan aku ni. ramai yang cakap comel dengan istilah fat. tapi tak ada lah sampai 100 kilo. mengatal semalam keluar dengan family aku dok nak timbang berat badan. kan. da sampai ** kg. segan kot nak cakap. haha. blushing blushing. ='=
nampak la sikit kebulatan kat pipi . hihi.
takpe. sempena ketibaan bulan Ramadhan yang mulia ni. disamping nak membuat amal ibadat . InsyaAllah bole la cilok-cilok nak kurangkan sikit berat badan aku ni. hihi.

='=

sempena ketibaan Bulan Ramadhan yang mulia ni. aku SITI NORHANANI merendahkan diri untuk memohon kemaafan, yang selalu orang tertacing hati dengan aku ni. normal la tu drama kehidupan. mana-mana yang terasa tu kan. kita sama-sama berusaha mempertingkatkan amal ibadat kita okay :)

SALAM RAMADHAN ~

Meh Tinggalkan Comment Korang

Tuesday, 26 July 2011

olla :)

haha. busy. tender banyak sangat masuk.

okay. bye :)
thanz jenguk :P

Meh Tinggalkan Comment Korang

Saturday, 23 July 2011

TAK PENTING PUN. ='=

tak semuanya indah. tetapi semua yang indah dan pahit menjadi pengalaman kehidupan. 
belajar istilah bersyukur.


tabah dan sabar.

Meh Tinggalkan Comment Korang

Tuesday, 12 July 2011

DIAORANG

aku kenal diorang ni dari aku kecik sebulan selepas aku masuk unisel. diorang takdelah hebat mana macam, bukan lah anak dato', anak raja pun. tapi aku suka bila berkawan dengan diorang. gelak-gelak sampai nak terkeluar semua makanan yang dah dihadam.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nama minah ni NORASIKIN MOHD AZMAN. time first-first aku pandang dia ni, aku pernah kutuk dia dengan kawan aku, muka macam orang belagak gila. maklum la cantik sangat. nak bandingkan kitaorang yang kiut miut ni.  hihi.
aku mula rapat dengan minah cantik ni masa aku ada program SPIES dekat hotel. time tu dia ni ada kes putus cinta. haha. ingat balik, kelakar kot. 
tapi aku tak nafikan dia memang baik. tak berkira macam orang lain. dia selalu belanje aku. kalau dia holiday pergi mana-mana konpem ada buah tangan yang dia bawa untuk aku. dia ni ramai peminat taw. hihi. kalau nak ambik gambar dengan dia. susah gila. kalah artis. haha
.
.
bla bla bla. aku sayang dekat dia.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

minah yang konon comel ni NOOR FADILAH ABDULLAH. aku kenal ngan minah ni, entah la. camne aku bole kenal dengan dia ni. aku dengan dia apa-apa hal mesti nak sama. yang dia ni memang suka bergambar. aku dah anggap dia macam adik aku sendiri. selalu gak tacing-tacing dengan dia ni.
kalau pergi library mesti ada kakak tu tegur, siap kitaorang gelak-gelak lagi. " korang ni kembar ke ? ".
sama ke muka kitaorang ? haha
bukan kakak tu je, ada la jugak 2 3 orang tegur cakap muka kitaorang sama. hihi.
dia ni selalu mesti nak booking satu bilik dengan aku. tak boleh nak pisah dengan aku. haha.
.
.
.
.
bla bla bla. aku sayang kat dia gak.

.
.
.
apa-apa pun lebih kurang antara aku dengan diaorang lebih kurang sama je. aku sayang diorang. aku selalu bawak diorang balik rumah aku. kitaorang dah macam adik beradik. tak sabar nak jumpa korang buka sem baru ni.
.
.


Meh Tinggalkan Comment Korang

HIM ^o^

hye.
lama aku tak update blogger aku. hari tu aku try access blogger aku yang lama tu, tapi tak boleh nak masuk. memang aku dah lupa pasal blogger aku tuu, tiba2 ada orang nak sangat tengok blogger aku yang lama tu tapi  aku dah try acces tapi tak boleh. punca aku tutup yang lama tu pon. entah. tak ingat sebab apa. haha. FULLSTOP je pasal tu.
.
.
.
.
.
xtually aku nak ucap THANZ banyak-banyak dekat him. si him nih tak lah hensem sekacak mana. tapi aku akui dia memang baik gila dengan aku. tak tahu lah dengan orang lain pula macam mana. kitaorang takdelah macam hot couple kat luar 24 jam still nak contact. sekurang-kurangnya him selalu try nak mengembirakan aku. mulut dia main lepas je. walaupun kadang-kadang geram dengan him. rasanya him lagi banyak bengang dengan aku. hihi. tak kisahlah siapa pun dia. janji him sayang aku, aku sayang him. :)

tengok tarikh pic ni. time ni ada abah and ibu sekali ^o^

ingat balik gambar ni macam kelakar pun ada. ^0^
aku suka bila dia jeles. hihi


Meh Tinggalkan Comment Korang

Friday, 8 July 2011

='=

sedih. FULLSTOP.
I JUST WANT MY FRIENDS AND HUG THEM.




hati, mata perasaan semua nangis. :(

Meh Tinggalkan Comment Korang

Friday, 1 July 2011

sayu sayu

aku yang pasang lagu ni kat blog ni
kenapa aku yang rasa SAYU dengar lagu ni.
='=

siapa yang ada perasaan ada pengalaman yang sayu
konpem korang pun sayu :(
layan.
JANGAN KAU PERGI


*aku punya pasal la nak pasang lagu apa

Meh Tinggalkan Comment Korang