Saturday, 4 February 2012

PERHABIS DUIT



Semalam keluar tengok wayang and habiskan baucar buku. Dalam masa 1 jam habis baucar aku RM 200.00. hehe. Terima Kasih Encik Perak bawa saya :D
" Dia asyik pesan jaga aurat and buat muka bila saya tak buat. Terima Kasih ye, i'll try improve myself okay "






hodoh gila reaksi muka aku. HAHA




Meh Tinggalkan Comment Korang

Wednesday, 1 February 2012

INDAHNYA BERSAHABAT



hidup kita mesti melalui usia untuk bersahabat
dimana sahabat itu boleh membuat kita tersenyum malahan menangis
tak salah kita mencoret kenangan dalam bersahabat
salah satunya dengan melalui gambar


percaya tak aku cakap
SAHABAT LAGI PENTING DARI BOYFRIEND
kalau susah menangis
kita boleh peluk kawan kita, TAK HARAM kan ?
sehebat mana boyfriend tu pun, tak boleh sama ertinya dengan sahabat
lain la kalau suami kan ? hihi












okay, gambar-gambar kat atas tu aku bukan gemok okay
Just chubby sikit. hihi :)
Thanz kawan

Meh Tinggalkan Comment Korang