Tuesday, 6 December 2011

LIRIK LAGU ZIZAN-MASA LALU



tiada tetesan air mata
ku rasa kini kering sudah
meratapi masa laluku
yang tak berpihak kepadaku
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
kini engkau ada dimana
ku tak tahu apa kabarmu
mungkinkah nanti ku temui
dirimu yang aku cintai

tertulis kisah cerita kita
begitu indah masa laluku
dia menangis di pelukanku
lalu berkata ”pertahankan aku”

* dimana kini masa laluku
apakah engkau mendengar laguku
yang telah tersaji hanya untukmu
sebagai pelengkap cerita hidupku

(tertulis kisah cerita kita
begitu indah masa laluku
dia menangis di pelukanku
lalu berkata ”pertahankan aku”)

repeat * [2x]
sebagai pelengkap uuh uuh cerita hidupku



Meh Tinggalkan Comment Korang

Monday, 5 December 2011

Saturday, 3 December 2011

DOODLE


hye guys, tengah hari ni aku bosan, so aku try wat doodle.
xtually memang buruk.



Meh Tinggalkan Comment Korang

Friday, 2 December 2011

OBESITI


hye my sweetheart intak payung mucuk-mucuk. muuaaahhh. haha

semalam aku pergi tesco dengan abah, ibu and sepupu sepapat yang ibu aku jaga sementara ibu dan ayah diorang pergi mencari nafkah. Dengan sepasang kaki ni aku melulu masuk pintu masuk yang dye sediakan untuk check in ke dalam dan menghabiskan hasil pencarian yang telah dicari untuk keperluan diri dan kehendak diri.
ewwwww. macam panjang kan mukadimah aku ni ? haha

sebenarnye aku just nak story, masuk-masuk je aku ternampak mesin penimbang berat badan. dengan cepat aku mintak dekat abah 20 sen sebab aku memang dah pokai.

berat badan aku dah naikkk. waaaaaaaaaaaa. dengan keluh terpaksa tanamkan hobi untuk diet. walaupun ramai yang kata takpe comel. ceit. perasaaan da aku kan.haha..

# tapi, bole ke aku diet bila dah dekat rumah tengah cuti ni ? konpem ibu masak sedap-sedap. dilemaaaa. fuhh.

Meh Tinggalkan Comment Korang

satu keinginan


aku nak ituu, aku nak ituu. gediknyaaa kau hanani rafii. ewwwwwww.

 tadi lepas beli barang dekat pasaraya NSK, bawak + teman ibu beli barang nak masak. eh, hari ini ibu aku masak my favourite " sambal udang ". kalau yang pernah tengok aku makan sambal udang buatan ibu aku, tahulah berapa banyak aku akan makan udang tu. satu pinggan. hihi
opss, aku bukan nak cerita pasal itu. aku nak katakan aku ni boros, benda dah ada tapi nak jugak ada. tak puas aty selagi takdapat. heeee!
tapi takpe, malam ni aku ada kelas ngajar tuisyen, satu malam dapat rm40. Dua malam aku da dapat RM80. 
yang terkurangnyaaaa, abahhhh, ayong nak itu.. bole la yeeeeee. hihi

#malasssnyee, saye nak mengajar tuisyen malam ini.

Meh Tinggalkan Comment Korang

Thursday, 1 December 2011

Coret-coret


hye guys, aku sekarang tengah kebosanan.
so, aku cuba nak edit2 blogger aku ni.

Meh Tinggalkan Comment Korang