Monday, 11 February 2013

the star


hye
nak into ape ye? da lama x bersajak, berpuisi, benyanyi, bernasyid. hehe.
konon je. padahal tak pernah pon. hihi.
angin ribut pape ntah tetiba tangan ni gatal click kat blogger yang da usang nih.
opss, aku muda lagi, blog ni yang usang. haha

nak thanz kepada encik yang dah membuka telinga dia yang luas-luas nih untuk mendengar coretan memori idop aku yang penuh ketensionaannn. HAHA
padan muka, weaaakkk :P
HEHE

kali ni keluar serius best padahal xrancang pape pon.
tetibe teringat yang dye ngah syok tidur sekumpulan burung gagk menembak kat baju dye. HAHAHAHA
*siyes nak terguling2 gelak ni dah. WAKAKAKAAA !
nasib tak terus masuk mulut kan. 
tapi ape pon
saya sayangg awak okay :D


okay.bye :)


Meh Tinggalkan Comment Korang