Wednesday, 9 May 2012



hye guysss,
da lama xupdate kann.
eh, kite off kan jap lagu dekat blog saya ni
sebab nak bagi laluan dekat video nih
sebenarnye video ni khas kite nk buat untuk ibrahim
memang simple gile
saya buat video ni untuk awak because saya rindu kat awak
ingat masa kite sama-sama
sebenarnye nak sent melalui skype
nak ajak dye skype, da lama tak skype
tp dia busy with his friends
it's okay
awak tengah baca blog saya kan ?
ni kite buat video untuk awak
kite tak la sweeett,
tp ni video kedua ikhlas kite buat untuk awakk
tengok ye :)

video

kite sayanggg awak sangat2 okay <3

Meh Tinggalkan Comment Korang

Thursday, 3 May 2012



dedikasi buat si jantung hati

MUHAMMAD IBRAHIM BIN IDRIS

awak !
kite sayang dekat awak sangat-2 
terima kasih ceriakan hidup kita.
awak selalu buat kite tersenyum
eh tak,
selalu gak buat kite nangis !
tp just kite nak awak tau,
kite sayaaanggg sangat kat awak.

ni kite masukkan gambar kite kat Kalumpang ary tu :)
happy sangat mase ni
even dengan kawan-kawan.
semua sporting. BEST !
 i lap youuu !
1 MEI 2012














































THANZ SAYANG :)

Meh Tinggalkan Comment Korang