Wednesday, 11 April 2012

Tertanye-tanye ?


aku pelik nih ?
tetibe je
padahal aku tak pernah pun stalker facebook awek kau.
nak tengok wall dye pun jarang and paling pernah pun 3 kali je kot

lagi-lagi pelik
aku tegur dengan kau pun tak ?
aku rasa kalau kau cakap dengan aku pun aku xde bagi respon.

tetibe je kau ni ?
laenkali nak hantar mesej tu bertempat okay.
and 
kalau kau terasa dengan aku punya update kenapa plak
pasal perkembangan cerita kau sikit pun aku tak tahu and taknak ambik tahu pun

tetibe aku dikaitkan dengan kau ?
memang kelakar la kan.

by
insan yang tertanye-tanye ?

Meh Tinggalkan Comment Korang

No comments: