Saturday, 14 April 2012

aku mals nak update status kat facebook, kau baca sendiri !


tak perlu kau nak update status bagai.
kau takkan faham apa yang kau rasakan sekarang sebab kau sendiri tak terasa dianiaya kan ?
sebab kau ,
pakwe kau terus-terusan nak mengapikan aku
padahal aku tegur dengan dye pun tak pernah, TAK PERNAH
memang kau kata pakwe kau lelaki, and aku perempuan
kau cakap perempuan tu tak boleh nak baran
biarkan pakwe kau tu nak cakap pe pun sebab dye lelaki ?
perempuan tu takde hak nak marah
lantak kau la nak cakap aku menggelabah ke ape
kalau kau baca sendiri mesej yang pakwe kau hantar kat aku and still menafikan aku yang salah padahal aku tak buat or start ape-ape pergaduhan antara korang
kau takkan faham !

then kau cakap aku pemikiran sempit ?
kau takkan faham !
and kau takkan faham !

padahal sebelum ni aku tak pernah carik pasal or ambik tahu hal korang!

perkataan maaf dari mulut or ape2 komunikasi dari pakwe kau sikit pun takde !

fikiran aku dengan kau tak sama
fikiran kau luas ! fikiran aku sempit !
kau tenang dan aku perempuan gelabah!

kau perempuan hati yang lembut, then kau boleh pikir ape perasan kau kalau seorang lelaki yang kau tak pernah ambik tahu trus nak menjatuhkan kau dekat depan orang lain and bila perkara tu dye dah tahu salahfaham sendiri, langsung tiada perkataan MAAF, and cuma dye cakap " kau nampak sangat buat salah kan. " 

kau takkan faham, senang la kau katakan jaga bahasa aku,
aku tak secekal kau ! fikiran aku sempit menggelabah.

PUAS ?


Meh Tinggalkan Comment Korang

1 comment:

MiRa said...

mai ai !!!
nie mara beno ne haha