Tuesday, 10 April 2012

couple, clash, remove


semalam kite bukak facebook ex kite. baru kite perasan dye dah remove kite.
kalau dah habis bercinta memang kena macam tu ea?
kite tengok kawan-kawan kite pon mcm tu, kalau couple clash pastu mesti kena remove facebook ?
jangan kata ex je dengan kawan-kawan ex nye pun dye remove jugak.

mungkin ada sebab kot kan 
kalau mcm tu baik berkawan je jangan bercinta, nanti tak pasal jadi benci
dekat orang yang mulanye kite berkawan. :D

ni nak cerita pasal kawan plak
kalau kawan ni jumpe kawan yang baru memang kena burukkan kawan yang lama ea?
kadang-kadang tu ada kawan yang ambik kesempatan dekat kawannye sendiri
mungkin dia sendiri tak sedar kot.

lagi kalau kawan kite yang kite percaya
kite cerita semuanya dekat kawan yang kite percaya ni
tetibe dia keluarkan cerita semuanya dekat orang lain
kalau rasa macam ni nak percaya lagi ke

by the way
semua bergantung kepada diri sendiri kan
macam mana kita nak jaga perhubungan tu
even dngan pakwe, ex, kawan baik, kawan boy, kawan gurl and orang sekeliling kita.

bersangka baik kan lebih elok 

* kite tak suka benci orang, even orang buat jahat banyak kali pun kat kite, tp jangan sampai kite jadi benci. kite tak suka perasaan tu. bg kite even kite ade kenangan pe pun biarlah ia jadi kenangan, buang yang keruh ambik yang jernih, kan lebih elok :D

Meh Tinggalkan Comment Korang

No comments: