Tuesday, 10 April 2012

nervous kek sampai nak terjatuh ;)


hye guys, kite baru balik DATING. hehe. kite date dengan pakwe kite la. Muhammad Ibrahim Bin Idris.
* dia sekarang dah tak jadi En. Perak da. dah balik asal balik Selangor sebab praktikal. suke3 :)

Walaupun Encik boypren ni dah duduk Selangor, had-had untuk berjumpa masih lagi dalam kawalan.hehe. Mana bole nak jumpe tiap-tiap hari ni. Baru lah boleh nanti nak rindu-rinduann. hehe. sweet tak ? Lupe kite nak story yang encin boypren ni wat susprise untuk kite. Kite hari tu berkias-kias dengan encik boypren kite teringin nak makan kek, tapi kite memang mengidam nak makan kek punn. Ahad malam tu, kite balik dari pasar, tepat je kite parking kereta meluru masuk kereta kacil berplat kan BGS 2540. Terkejut terkaku tau kitee. dah macam muka patung dah time tuu :P
Yang kelakarnye kannn, punye bergaya lah encik boypren tu keluar dari kereta sambil membawa kek, boleh pulak nervous sampai kek tu nak terjatuh. selamat kite sempat sambut. Kalau tak menangis kite kek tu jatuh. speciall tuu. and very-very thankfully to his mom, boleh buatkan kek tu, orang laen nak makan kek tu kena beli tau, aku boleh plak dapat free2. thanzz bakal mak mertua. hihi. bole x mcm tu ?


Meh Tinggalkan Comment Korang

No comments: