Tuesday, 12 July 2011

HIM ^o^

hye.
lama aku tak update blogger aku. hari tu aku try access blogger aku yang lama tu, tapi tak boleh nak masuk. memang aku dah lupa pasal blogger aku tuu, tiba2 ada orang nak sangat tengok blogger aku yang lama tu tapi  aku dah try acces tapi tak boleh. punca aku tutup yang lama tu pon. entah. tak ingat sebab apa. haha. FULLSTOP je pasal tu.
.
.
.
.
.
xtually aku nak ucap THANZ banyak-banyak dekat him. si him nih tak lah hensem sekacak mana. tapi aku akui dia memang baik gila dengan aku. tak tahu lah dengan orang lain pula macam mana. kitaorang takdelah macam hot couple kat luar 24 jam still nak contact. sekurang-kurangnya him selalu try nak mengembirakan aku. mulut dia main lepas je. walaupun kadang-kadang geram dengan him. rasanya him lagi banyak bengang dengan aku. hihi. tak kisahlah siapa pun dia. janji him sayang aku, aku sayang him. :)

tengok tarikh pic ni. time ni ada abah and ibu sekali ^o^

ingat balik gambar ni macam kelakar pun ada. ^0^
aku suka bila dia jeles. hihi


Meh Tinggalkan Comment Korang

2 comments:

noor najwa said...

wow...congret dear....wish u will apy till the end......
follow me k....hehe

Nanie Rafi said...

thanz dear :)