Tuesday, 12 July 2011

DIAORANG

aku kenal diorang ni dari aku kecik sebulan selepas aku masuk unisel. diorang takdelah hebat mana macam, bukan lah anak dato', anak raja pun. tapi aku suka bila berkawan dengan diorang. gelak-gelak sampai nak terkeluar semua makanan yang dah dihadam.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nama minah ni NORASIKIN MOHD AZMAN. time first-first aku pandang dia ni, aku pernah kutuk dia dengan kawan aku, muka macam orang belagak gila. maklum la cantik sangat. nak bandingkan kitaorang yang kiut miut ni.  hihi.
aku mula rapat dengan minah cantik ni masa aku ada program SPIES dekat hotel. time tu dia ni ada kes putus cinta. haha. ingat balik, kelakar kot. 
tapi aku tak nafikan dia memang baik. tak berkira macam orang lain. dia selalu belanje aku. kalau dia holiday pergi mana-mana konpem ada buah tangan yang dia bawa untuk aku. dia ni ramai peminat taw. hihi. kalau nak ambik gambar dengan dia. susah gila. kalah artis. haha
.
.
bla bla bla. aku sayang dekat dia.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

minah yang konon comel ni NOOR FADILAH ABDULLAH. aku kenal ngan minah ni, entah la. camne aku bole kenal dengan dia ni. aku dengan dia apa-apa hal mesti nak sama. yang dia ni memang suka bergambar. aku dah anggap dia macam adik aku sendiri. selalu gak tacing-tacing dengan dia ni.
kalau pergi library mesti ada kakak tu tegur, siap kitaorang gelak-gelak lagi. " korang ni kembar ke ? ".
sama ke muka kitaorang ? haha
bukan kakak tu je, ada la jugak 2 3 orang tegur cakap muka kitaorang sama. hihi.
dia ni selalu mesti nak booking satu bilik dengan aku. tak boleh nak pisah dengan aku. haha.
.
.
.
.
bla bla bla. aku sayang kat dia gak.

.
.
.
apa-apa pun lebih kurang antara aku dengan diaorang lebih kurang sama je. aku sayang diorang. aku selalu bawak diorang balik rumah aku. kitaorang dah macam adik beradik. tak sabar nak jumpa korang buka sem baru ni.
.
.


Meh Tinggalkan Comment Korang

No comments: