Saturday, 24 March 2012

Kami Berempat ( Aku, BAem, Nina and Qay )


Dah lama tak update blog kan, semenjak blog aku ni macam tunggang langgang aku dah tak semangat nak update2 blog ni. Aku upload blog ni coz ada budak tu suwoh update blog tentang kami berempat keluar hari tu. Tapi sayang, tak ambik plak gambar hari tu. Kitorang keluar overnight empat orang. Aku, Baem, Nina and Qay. First time kami keluar sama. memang best gilaa, asyik tertunggu-tunggu bila nak keluar sama lagi. kan3?
Kami berempat sembang relaks je. Tak kisah lah story nape pun. direct je. Pssst, rahsia kite-kite je tau. hihi.

Petang lepas habis kelas tu, aku teman Baem balik kampung hantar barang kat umah nenek dye, then baru patah balik unisel mandi2, ambik nina ngan qay sekali mlm tu. Malam tu, baem letih, so mintak qay yang bawa keta. Kami mcm bos jap duk belakang. hihi. Time tu Nina macam malu-malu sket even dah berapa kali kua sama kan. Haha. Rancangan pertama, nak tengok wayang. Sampai je kat MBO klang, tutup la plak. Maybe sebab hari biasa. Tu yang dah tutup awal. Then KAmi peri karaoke. And for the first time, aku melalak duet dengan si Baem tu. Nasi la aku sayang ko, kesian plak aku tengok ko xde partner kan. HIHI. btw jangan nak kutuk sebab suara aku memang tak sedap. Aku mengaku awal-awal. Tak penah-penah aku buat tau !

Malam lepas kami karaoke tu, kami pergi uptown, sebab Miss Nina NAzliana tu memang nak sangat pergi uptown kan. Sayangnye, aku kehilangan duit RM100. So, tak dapat la nak membeli belahh. Tp tengah2 takde wet tu, bole plak aku terbeli kasut. HEHE. Nasib la, partner aku tak marah, melayan je kerenah aku kan. hehe. Sayang ko lebih lah ! so, lepas dapat beli satu tu, terus meluru masuk keta tido. Nak mengshopping pon xde wet. Sadis kan ? Dalam tengah-tengah syok2 tido tu, boleh plak ada yang mengganggu ketenteraman aku di uai mimpi. Pengacau tol lah. hihi. * Kita berempat je tau. :)

dah puas tu, lepak kat Dataran Shah Alam. time tu dah kul 3 pagi kot. Dapat plak tengok free show malam tu. Lentik ko tau. Kalah aku. HAHA. terhuyung hayang, terjoget sana sini. ewwwwww. mengelikan tau tak. Sampai Baem and Qay nak tidur pon tak boleh. Aku ngan Nina ingatkan nak tido dalam keta. LAst-last tak tido pon, Kitorang bercerita macam-macam. selamat la kitorang ni tak drive. So, bole tido bile2 je. Tapi Baem tak boleh tido sebab laki yang bertopengkan perempuan tu lalu lalang. Takot kena raba. kahkah. Kelakar kot. Selamat aku tak take pic diorang kalao tak aku adah upload kat youtube pe yang diorang buat tu. Okay, bila ingat balik sumpah mengelikann. ewwwwww.

ehemmm3.. Penat la plak nak menaip story ni.

Disebabkan kami kempunan nak tgok wayang gak, so kami keluar plak esoknye. Tanye punye tanye last2 kami ambik Keputusan pergi One Utama, Damansara.  Okay, kali kedua aku tengok lagi cerita John Carter tuu. Aku dah tgok awal2 dgn member2 aku. Tapi Encik Baem tu nak sangat tengok kan. Aku dengan baik hatinye jadi peneman setia si dia. Bangga tak dpt awek macam aku ? HAHA. Sebelum tengok wayang tu, makan tengah hari, macam biasa la kalau keluar mesti fast food punya. KFC. tapi aku dengan Baem mkn AisKrim MCD je. Baem belanje. macam biasa. my favourite kan. hehe Time tu, kami berempat sembang-sembang. Macam-macam kitorang cerita dari yang sepatutnye, sampai tak sepatutnye kot. HAHA. Sengal tol lah kowang kan. Tapi memang best kan ?
Kitorang balik lepas solat asar area dalam kul 5 tu gerak balik. Sebelum balik hostel, aem ajak teman makan kat kampung. Time tu Nina majok kaw-kaw. pe daaaa. hehe.

Tapi keluar kali ni memang best kan ? Laen kali kite keluar lagi k. Sayang kowang lah ! Miss this Moment :D

Sorry, aku curik gambar kowang :D
( Guna fon kat kedai kan ? )

Balik dari kenduri dekat Sg. Besar


Meh Tinggalkan Comment Korang

No comments: