Wednesday, 9 May 2012



hye guysss,
da lama xupdate kann.
eh, kite off kan jap lagu dekat blog saya ni
sebab nak bagi laluan dekat video nih
sebenarnye video ni khas kite nk buat untuk ibrahim
memang simple gile
saya buat video ni untuk awak because saya rindu kat awak
ingat masa kite sama-sama
sebenarnye nak sent melalui skype
nak ajak dye skype, da lama tak skype
tp dia busy with his friends
it's okay
awak tengah baca blog saya kan ?
ni kite buat video untuk awak
kite tak la sweeett,
tp ni video kedua ikhlas kite buat untuk awakk
tengok ye :)


kite sayanggg awak sangat2 okay <3

Meh Tinggalkan Comment Korang

No comments: